Website  »   »  Draad/Zink Vonker

Draad/Zink Vonker

Omschrijving bedrijf:

Tooling Specialist Derksen is als leverancier van fijnmechanische onderdelen en gereedschappen, een bekende en gerenommeerde speler in de markt . We richten ons op het topsegment van de Nederlandse en internationale fijnmechanische metaalbewerkingsindustrie.

Functie omschrijving:

Wegens toename van onze orderintake zijn wij opzoek naar een ervaren draad/zink vonker die ervoor kan zorgen dat de toenemende werkzaamheden op een correcte manier geproduceerd worden. De medewerker die wij zoeken is in staat 1 of meerdere machines tegelijk te bedienen. Hij is hierbij zelfstandig aan het werk waarbij je zelf de programma’s schrijft. Er wordt gewerkt met het programma Esprit. Ervaring in een verspanend productiebedrijf is een must om deze functie goed te kunnen vervullen.

Functie-eisen

  • Een afgeronde Technische opleiding op MBO niveau, bij voorkeur Werktuigbouwkunde.
  • Minimaal 3 jaar ervaring als draad/zink vonker.
  • Ervaring binnen de metaalbewerkingsindustrie/toolshop, heeft vakbekwaamheid.
  • Zelfstandig kunnen werken.
  • U beschikt over sterke persoonlijkheid, bent in staat taakverantwoordelijke beslissingen te nemen in een dynamische werkomgeving.

Bent u geïnteresseerd? Stuur dan uw CV inclusief motivatie en salaris indicatie naar tooling Specialist Derksen, info@tooling.nl